Therapeut

Mijn naam is Luca de Lange, geboren in 1997 te Arnhem. December 2022 ben ik afgestudeerd tot Psychomotorisch Therapeut (PMT, onderdeel van Vaktherapie) aan de HAN in Nijmegen. Voordat ik aan de Bachelor begon heb ik het CIOS gedaan. Mijn passie voor het bewegen en het werken met anderen mensen heeft altijd voorop gestaan. Binnen PMT kan ik deze passie behouden en verder ontwikkelen. Tijdens het behandelen vind ik het belangrijk om naar de persoon zelf te kijken en samen tot een geschikt behandelplan te komen.

Praktijk

In februari 2023 is praktijk PMT Arnhem geopend in de zaal van La Capella (link route) in Arnhem. Omdat ik vanaf januari 2023 ook vier dagen werkzaam ben in Nijmegen als lichaamsgerichte therapeut, zijn er voorlopig alleen nog afspraken mogelijk op de vrijdagen.

Het starten van een eigen praktijk als psychomotorisch therapeut is iets waar ik lang naar uitgekeken heb. Ik wil mijzelf verder ontwikkelen als therapeut en samen kunnen werken met cliënten op een manier die voor zowel de cliënt als voor mij goed voelt. Het behandelen en daarbinnen samenwerken met elkaar (cliënt met therapeut) vind ik een belangrijk aspect. Om mij verder te kunnen ontwikkelen als therapeut heb ik de keuze gemaakt als lichaamsgerichte therapeut in Nijmegen te gaan werken met trauma gerelateerde persoonlijkheidsproblematiek en dissociatie.